פנקייק תפוחי אדמה עם קוויאר
פנקייק תפוחי אדמה עם קוויאר יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 270 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם ביצים, ביצי סלמון, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה עם קוויאר, פנקייק בטטה עם קוויאר, ו פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר.
הוראות
מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם לאורך.
מניחים אותם במסננת או מגבת מטבח ולסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מערבבים את תפוחי האדמה בקערה עם ביצה, קמח, מלח ופלפל.
ממיסים 2 כפות של חמאה מבהירה במחבת. זרוק כף גדושה של תערובת תפוחי אדמה לתוך החמאה רוחשת. לשטח עם מרית ולבשל במשך 2 דקות. הפעל, לשטח שוב, ומבשלים עוד 2 דקות, עד פריך מבחוץ וחום זהוב.
מגישים את החביתיות חמות מהמחבת עם מנה של קרם פרש וכפית קוויאר.
הערה: כדי להפוך 6 כפות של חמאה מבהירה, לאט להמיס 8 כפות חמאה בסיר קטן. שים את זה בצד עד שמוצקי החלב יתיישבו. כפית את כל מוצקים שעולים לראש ולאחר מכן בזהירות לשפוך את נוזל הזהב, משאיר את החלק החלבי בתחתית המחבת. לחמאה מבהירה יש טמפרטורה גבוהה יותר מאשר חמאה מומסת.