פנקייק תפוחי אדמה עם רסק תפוחים טימין קלוי בתנור, שמנת חמוצה, וביצים עלומות
פנקייק תפוחי אדמה עם רסק תפוחים טימין קלוי בתנור, שמנת חמוצה, וביצים עלומות עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ביצה לבן בתוספת 4 ביצים, מים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו תפוחי אדמה, בצל ופלפל חשיש עם ביצים עלומות בתנור, פנקייק כרובית עם טימין ושמנת חמוצה, ו שני תפוחי אדמה קלויים ונקניקיות חשיש עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב התפוח: התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך וחמם מראש תנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים תפוחים, סוכר, קינמון, קורנית, קמצוץ מלח, ומים בתבנית אפייה גדולה, חסינת קנה. לזרוק לשלב ולהעביר לתנור לבשל עד תפוחים רכים, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונלי
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
הסר מהתנור, להשליך קורנית בערך מחית עם החלק האחורי של מזלג, משאיר קצת מרקם. מקררים ומפחיתים את התנור ל-200 ° F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, ירידה בערימה 2 כפות עבור כל פנקייק תפוחי אדמה, משטחת אותם לעשות פנקייק דק. מבשלים עד שישבנים הם השחמה, 2 עד 3 דקות. הפוך וחום בצד השני, הוספת שמן נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח נוסף בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מניחים פנקייק סחוט על תבנית אפייה ולהעביר לתנור כדי להתחמם. המשך לעבוד בקבוצות עד שכל הפנקייקים מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה ולצמצם תת מבשלים. לפצח ביצים לתוך קערות בודדות. עבודה ביצה אחת בכל פעם, להטות ביצה לתוך מסננת רשת בסדר בעדינות לסובב מעל כיור או קערה כדי להסיר לבנים מימיים. להנמיך למים בעדינות לגלגל את הביצה החוצה. חזור עד שכל הביצים יהיו בסיר. קוק, מסתחרר בעדינות ומעיף את הביצים אפילו לבישול עד שהלבנים נקבעים אבל המרכזים עדיין נוזליים, 3 1/2 עד 4 דקות. בזהירות להרים עם כף מחורץ ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת. (ראו כאן סרטון של תהליך ציד הביצים.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
כדי לשרת, פנקייק תפוחי אדמה צלחת עם מנה נדיבה כל שמנת חמוצה ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעם
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
11
מוסיפים ביצה לכל צלחת, מתבלים ביצה עם מלח ופלפל, מפזרים עלי טימין טריים ומגישים.