קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות14
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה פריך מסורתי

פנקייק תפוחי אדמה פריך מסורתי

הוראות

1
מניחים יחד במסננת או מגבת תה בסדר ולסחוט את כל המים על קערה. עמילן תפוחי אדמה להתיישב לתחתית; שמור את זה אחרי שיש לך בזהירות שפכו את המים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיהפומפיה
2
מערבבים את תפוחי האדמה ואת הבצל עם עמילן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיף את הבצל הירוק, ביצה, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מחממים מחבת מחבת או מעיל ללא מקל עם סרט דק של שמן צמחי. קח על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה בכף היד שלך לשטח כמיטב יכולתך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את תערובת תפוחי האדמה על המחבת, שטוח עם מרית גדולה, ומטגנים במשך כמה דקות עד הזהב. תהפכו את הפנקייק ותשחימו את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להסיר מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
מגישים באופן מיידי. אתה יכול גם להקפיא את פנקייק תפוחי אדמה פריך אותם בתנור 350 מעלות במועד מאוחר יותר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
וריאציה: אם אתה רוצה פנקייק מסורתי ועבה יותר, אתה יכול להוסיף ביצה נוספת בתוספת 1/3 כוס של ארוחת מצה לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf