פנקייק תפוחי אדמה פריך עם רסק תפוחים וגבינה עיזים
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? פנקייק תפוחי אדמה פריך עם רסק תפוחים וגבינת עז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, חרדל מלא גרגר, שמנת כבדה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טווחים תפוחי אדמה פריכים (סירות מאסה) עם סלסה, גבינת עיזים והוא, פלחי תפוחי אדמה צלויים עם סקווש, עדשים וגבינת עיזים, ו קארי סלמון המבורגר חסה עוטפת w / פריך קשים בטטה + גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת כבדה מעל חום בינוני. בקערת ערבוב, לזרוק את תפוחי האדמה עם חצי חמאה מומסת. מחלקים תערובת תפוחי אדמה ל -18 חלקים שווים, מה שהופך תל קטן עם כל אחד.
מוסיפים את שאר החמאה המומסת למחבת ולחום. בזהירות טיפה את התלוליות לתוך חמאה מחוממת, ומטגנים במשך כ 5 דקות בכל צד, או עד פריך. (יש לזכור כי בישול איטי הוא טוב יותר מאשר מהיר; בישול מהיר חם עלול לשרוף את עוגות תפוחי אדמה ולא פריך אותם).
הסר עוגות תפוחי אדמה על מגבות נייר לניקוז.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את הרוטב, חומץ סיידר חום בצלצלים בסיר על חום בינוני. להפחית את החומץ על ידי 2/3; הפחתת סיים צריך להיות עבה כמו סירופ.
מוסיפים את סיידר התפוחים ומפחיתים בחצי.
מוסיף את השמנת, להפוך את החום עד נמוך, ומבשלים במשך 15 דקות.
בעוד הקרם מתבשל, להרכיב עוגות תפוחי אדמה כדלקמן: בצלחת עמיד, לעשות 6 ערימות, כל 3 עוגות-גבוהות, על ידי מתחיל כל ערימה עם עוגת תפוחי אדמה, ציפוי אותו עם פרוסת גבינת עיזים, הצבת מנה של רסק תפוחים על הגבינה, וממשיכים שכבת העוגות, גבינה, ורסק תפוחים עד שכל הערימות הושלמו. לאחר מכן מניחים את המנה בתנור במשך כ 8 דקות כדי לחמם.
ממש לפני ההגשה, מערבבים את החרדל ו 3 כפות עירית לתוך הרוטב, וכף קצת על כל צלחת הגשה.
מניחים ערימת עוגת תפוחי אדמה על גבי הרוטב, ולסיים כל ערימה עם מנה נוספת של רסק תפוחים.