פסה אל קרטוצ'יו (דג בנייר קלף)
Pesce al Cartoccio (דגים בנייר קלף) דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 769 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, בצל, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דגים בנייר קלף, דגים וירקות En Papillote (אפוי בנייר קלף) וידאו, ו סלמון בנייר קלף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בצל והבא 6 מרכיבים בקערה גדולה.
חותכים ארבע חתיכות גדולות של נייר קלף מספיק זמן כדי לכסות את אורך הדגים, ומקפלים כל אחד בחצי אורך. תערובת בצל כפית על החצאים התחתונים של קלף.
מניחים דג אחד על הקמט של כל פיסת קלף, טפטוף עם יין לבן, ומפזרים מלח ופלפל.
מקפלים את הקלף בפינה התחתונה על עצמו. המשך קיפול על הקפל הקודם כדי ליצור קפלים ולאפשר את הנייר להיות אטום חזק. כאשר יצרת חצי מעגל והגעת לקצה השני של הקפל, לתחוב את הנייר מתחת לקפל האחרון.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד הדג מבושל דרך. בזהירות לקרוע נייר פתוח, המאפשר קיטור לברוח.
טיפ: אם הדגים גדולים מדי כדי לאפשר לנייר קלף לאטום חזק, מניחים על נייר אלומיניום ועוטפים נייר כסף סביב קצה הקלף, צובטים לאטום.