קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

פסטה

פסטה
פסטה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכו לחנות, קחו פלפל, גבינות כמו אסיאגו ופרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון).

הוראות

1
מניחים מים בסיר lidded גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים ספגטי, מלופפים אותו לתוך המים כך שכל גדיל יוצר מגע. באמצעות כף עץ או מלקחיים, בעדינות לכופף אטריות לצלול. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה מתגלגלת, מפחיתים את החום לגובה בינוני. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים 3 כפות של שמן זית כתית מעולה לתוך החלק התחתון של קערה רחבה המגישה יחד עם שום.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בעוד 4 דקות, תתחילו לטעום. כאשר נעשה, מחרוזת של ספגטי צריך להיות קפיצי כאשר משך על. כדי השן, צריך להיות קצת התנגדות אבל לא כל כך הרבה כי פסטה מקלות בשיניים. ברגע שהפסטה נעשית, לנקז מיד במסננת גדולה (מודלים lidded הם הטובים ביותר). לנער פסטה להפסיק לבשל אבל לא לנער יבש. ובלי שטיפה!
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים פסטה לקערה הגשה וזורקים למעיל. במהירות לחלק קערות בודדות לזרוק עם תוספות שונות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון