פסטה
פסטה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכו לחנות, קחו פלפל, גבינות כמו אסיאגו ופרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון).
הוראות
מניחים מים בסיר lidded גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים ספגטי, מלופפים אותו לתוך המים כך שכל גדיל יוצר מגע. באמצעות כף עץ או מלקחיים, בעדינות לכופף אטריות לצלול. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה מתגלגלת, מפחיתים את החום לגובה בינוני. מערבבים מדי פעם.
יוצקים 3 כפות של שמן זית כתית מעולה לתוך החלק התחתון של קערה רחבה המגישה יחד עם שום.
בעוד 4 דקות, תתחילו לטעום. כאשר נעשה, מחרוזת של ספגטי צריך להיות קפיצי כאשר משך על. כדי השן, צריך להיות קצת התנגדות אבל לא כל כך הרבה כי פסטה מקלות בשיניים. ברגע שהפסטה נעשית, לנקז מיד במסננת גדולה (מודלים lidded הם הטובים ביותר). לנער פסטה להפסיק לבשל אבל לא לנער יבש. ובלי שטיפה!
מוסיפים פסטה לקערה הגשה וזורקים למעיל. במהירות לחלק קערות בודדות לזרוק עם תוספות שונות.