קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

פסטה

פסטה
פסטה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. לכו לחנות, קחו פלפל, גבינות כמו אסיאגו ופרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון).

הוראות

1
מניחים מים בסיר lidded גדול, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים ספגטי, מלופפים אותו לתוך המים כך שכל גדיל יוצר מגע. באמצעות כף עץ או מלקחיים, בעדינות לכופף אטריות לצלול. מכסים את הסיר וחוזרים לרתיחה מתגלגלת, מפחיתים את החום לגובה בינוני. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים 3 כפות של שמן זית כתית מעולה לתוך החלק התחתון של קערה רחבה המגישה יחד עם שום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעוד 4 דקות, תתחילו לטעום. כאשר נעשה, מחרוזת של ספגטי צריך להיות קפיצי כאשר משך על. כדי השן, צריך להיות קצת התנגדות אבל לא כל כך הרבה כי פסטה מקלות בשיניים. ברגע שהפסטה נעשית, לנקז מיד במסננת גדולה (מודלים lidded הם הטובים ביותר). לנער פסטה להפסיק לבשל אבל לא לנער יבש. ובלי שטיפה!
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים פסטה לקערה הגשה וזורקים למעיל. במהירות לחלק קערות בודדות לזרוק עם תוספות שונות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך