קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פסטה alla Carbonara

פסטה alla Carbonara
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pastan alla Carbonaran. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת ריקוטה, אפונה בלוטה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pastan alla Carbonara, בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הבייקון, שמן זית ושום במחבת תחתית כבדה גדולה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל לעבד קצת שומן. אודות 6 minutes.In קערה בינונית מכה קלות את הביצים ואת ריקוטה יחד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לפי עוגהלפי עוגה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים 2 כפות מלח ופסטה. מערבבים ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.להעלות את החום מתחת לבייקון עד בינוני גבוה, ומבשלים את הבייקון עד פריך על הקצוות, אבל עדיין לעיס במרכז. הפעל של החום.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מסננים את הפסטה ומעבירים אותה למחבת עם הבייקון. המחבת עדיין צריכה להיות חמה מספיק כי הפסטה רוחשת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את האפונה ואת תערובת ריקוטה ביצה. לזרוק את הפסטה הפצת הגבינה ובישול הביצה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(קיבלר)(קיבלר)
5
הוסף את רוב הפקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
6
מגישים בקערות חמות עם שחיקה טובה של פלפל שחור תוספת פקורינו רומנו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק