פסטה Bucatini עם שרימפס ואנשובי
פסטה Bucatini עם שרימפס ואנשובי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם שרימפס, שום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה מרהיב. נסו Bucatini עם פסטו ושרימפס, פסטה Bucatini חריף, ו שרימפס סקמפי עם אטריות Bucatini (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מערבבים יחד את האנשובי והשמן שלהם עם פתיתי הפלפל האדום ושום במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את האנשובי כפי שאתה מערבבים. ברגע שהשום מתחיל לרחוש, מוסיפים את הקישואים הפרוסים ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, כ -3 דקות. מערבבים בעגבניות הענבים, וממשיכים לבשל עד שהקישואים רכים, ועורות העגבניות מתחילים להתפוצץ, 5 דקות יותר.
מפזרים את תערובת הירקות עם אורגנו ובזיליקום, ולאחר מכן מערבבים שרימפס. מבשלים עד שהשרימפס הופך ורוד והם כבר לא שקופים.
יוצקים מעל bucatini לשרת.