פסטה אופים פלורנטין
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. לך לחנות ותביא שמן זית, ארטישוק במרינדה, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפיית ביצים פלורנטינית, מאפה ספגטי פלורנטין, ו מאפה פלורנטין נקניק (מתכונים דומים).
הוראות מחממים שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית.
בצל מטגן, פלפל אדום ופטריות עד רך, על 5 דקות. מערבבים בקר טחון, מלח ופלפל. מבשלים עד בשר משחימים, על 5 עד 7 דקות; ניקוז.
מערבבים ברוטב פסטה, ארטישוקים ותרד עד בשילוב טוב. מערבבים פסטה מבושלת.
העברה למחבת אפייה משומנת קלות 13"x9"; מפזרים גבינה.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 15 עד 20 דקות או עד מחומם דרך גבינה מותכת.
מרכיבים מנות :
283 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. pkg. תרד קפוא, מופשר ומנוקז 1 חתיכות טופי הית' בר 4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר ארטישוק מרובד, מנוקז וקצוץ 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פטריות, פרוסות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 1 בצל, קצוץ דק 1 קילוגרם רוטב פסטה 0 חתיכות טופי הית' בר כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג) 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פלפל אדום, קצוץ 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. pkg. פסטה rotini, מבושל 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. pkg. גבינת מוצרלה גרוסה