פסטה אי פאגיולי II
Pastan E Fagioli II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם פטרוזיליה, פטרוזיליה, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מניחים שעועית חמוציות ומים. מביאים לרתיחה. כסה את הסיר וכבה את החימום. אפשר לעמוד במשך שעה אחת על צורב.
מסננים שעועית ולחזור סיר בישול גדול.
מוסיפים יין, מרק בשר ומרק עוף. מביאים לרתיחה, לכסות ומבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים את השום, רסק עגבניות, פטרוזיליה ופסטה farfalle. מבשלים בעדינות, חשוף, במשך 25 עד 30 דקות, או עד פסטה הוא רך מרק עבה. מערבבים בגבינת פרמזן מגוררת.
מקשטים בשמן זית מטפטף וגבינת פרמזן מגוררת נוספת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון