קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה

פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה
פסטה אפויה עם נקניק, פטריות Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 698 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, פטריות ממולאות בנקניק עם מסקרפונה, ו Fontinan ו Mascarpone פסטה אפויה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד עישון מעט, ומוסיפים את בשר הנקניק. לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות, לשבור אותו עם מזלג כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל, פטריות, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים ואת הפטריות הם השחמה קלות, על 6 דקות. הפחת את החום לנמוך והוסף את גבינת המסקרפונה, חלב ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים לערבב היטב, וממשיכים לבשל עד לתערובת עבה, כחמש דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3
התאם מתלה תנור למצב המרכזי וחמם מראש תנור ל 191°. לבשל את הפסטה במים הרותחים, להסיר אותו שתיים עד שלוש דקות פחות מזמן הבישול המומלץ. זה עדיין צריך לשמור על ביס גלם מעט במרכז. שמור כוס קטנה של מי פסטה, לנקז, ולהחזיר פסטה לסיר. לזרוק את הפסטה עם פטריות ורוטב נקניק. אם הרוטב הוא עבה מאוד להוסיף על 1/4 כוס מי הפסטה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, הנותרים 3 כפות שמן זית, משפשף את השמן לתוך פירורי עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מעבירים את הפסטה לתבשיל 13 על 9 אינץ ' (או 6 קטנים יותר) ומפזרים את ציפוי הפירורים על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
אופים עד הפסטה הוא מבעבע העליון הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מגישים באופן מיידי.