פסטה אפעה
פסטה אפעה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 673 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סקווש, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-87 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די טוב. נסו ביצי נחש פעמונים, שעועית אפעה עם טפנד זיתים, ו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פטוצ ' יני ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבצל, סקווש, קישואים, ופטריות; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות, עד שהירקות מחוממים דרך אבל עדיין מוצק.
יוצקים את השמנת ואת fettucine מבושל ומבשלים במשך 4 דקות.
מערבבים את חלפיניו, שום, חרדל, ו Cajun תיבול ומבשלים 1 דקה. מערבבים בגבינת הפרמזן והעגבניות. להפחית את החום לנמוך.
מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. לדלות את בשר נחש הפעמונים בקמח ומטגנים במחבת במשך 5 דקות או עד כל הכבוד. מסדרים את הבשר על גבי הירקות והפסטה כדי לשרת.