פסטה באביב עם אספרגוס ועגבניות ענבים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, מיץ לימון, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. מתכונים דומים: חביתה עם אספרגוס, עגבניות ענבים ומוצרלה, שרימפס מערבבים ומטגנים עם אספרגוס ועגבניות ענבים, ו Orecchiette עם אספרגוס, עגבניות ענבים, תרד, ופרמזן.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מסננים, הזמנת 2 כפות בישול נוזלי; להחזיר פסטה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 1 כפית שמן זית; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
5
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים אספרגוס, קליפה לימון, ו 1 כף מיץ לימון; לטגן 2 דקות. מערבבים עגבניות; לטגן 1 דקה או רק עד עגבניות מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מוסיפים את נוזלי הבישול השמורים, תערובת עגבניות, נותרות 2 כפיות שמן זית, נותרות 1 כף מיץ לימון, מלח ופלפל לפסטה. לזרוק היטב. כפית 1 תערובת פסטה כוס לתוך כל 6 קערות, ומפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)