פסטה בגריל ירקות עם כמון
פסטה בגריל ירקות עם כמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. אם יש לך פלפל טחון טרי, פן rigate, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פסטה ירקות בגריל, פסטת ירקות קיץ בגריל, ו סלט פסטה ירקות בגריל.
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בקערה רדודה גדולה, לזרוק את החצילים, קישואים, פלפל, ושום עם 2 כפות שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית של פלפל שחור. אם באמצעות broiler, לסדר את הירקות בשכבה אחת על אחד גדול או שני דפי אפייה קטנים יותר, רצוי nonstick. גריל או לצלות בקבוצות, הפיכת הירקות פעם אחת, עד שהם רכים משחימים קלות, 10 עד 12 דקות.
חותכים את הירקות לחתיכות 1 1 1/2 אינץ'.
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לטאטא יחד את הנותרים 4 כפות שמן זית, גרידת לימון, מיץ לימון, פטרוזיליה, כמון, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל rigate פנה עד שזה עתה נעשה, כ -13 דקות. שמור על 3 כפות של מי הפסטה.
מסננים את פנה ולזרוק עם 1 כף של מי פסטה שמורים, תערובת שמן ולימון מיץ, ואת הירקות.
מוסיפים עוד מי פסטה אם הפסטה נראית יבשה. למעלה עם קצת גבינת פרמזן ולהעביר פרמזן נוסף ליד השולחן.
המלצת יין: הירקות הטריים במנה זו ומיץ הלימון צריכים להיות מתאימים עם יין לבן תוסס, חומצי כגון סוביניון בלאן. זה קל למצוא קליפורני, אבל אתה יכול גם לנסות אחד מדרום אפריקה או ניו זילנד.