פסטה בולונז
פסטה בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 938 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, פסטה כמו אורקייט, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו פסטה בולונז, פסטה בולונז, ו פסטה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים עגבניות שלמות, בבלנדר או מעבד מזון, עגבניות פירה עם מיץ. תניח בצד.
בסיר גדול, כבד מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא עישון.
מוסיף pancetta ו sauté עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים בשר בקר, בשר חזיר, בשר עגל ו sauté, לשבור את הבשר עם גב של כף, עד השחמה, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים בצל וגזר ו sauté עד ירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
מערבבים ביין אדום ומבשלים, משפשפים חתיכות השחמה דבוקות לתחתית המחבת, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 5 דקות. מערבבים עגבניות, שמנת, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד רוטב מעובה לבנים אדום בצבע, כ 30 דקות.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל פסטה עד רך כמעט.
לנקז היטב ולזרוק עם רוטב.