פסטה בייקון ועגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פסטאן בייקון ועגבניות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, שום, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'מטריצ' יאנה), פסטה בייקון ועגבניות, ו פסטה בייקון עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר ציר גדול מרתיחים 3 ליטר מים, כאשר רותחים מוסיפים 2 כפות מלח כשר והפסטה ומבשלים עד שהפסטה אל דנטה.
במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית מוסיפים בייקון ומקפיצים עד שהבייקון פריך.
הסר בייקון לניקוז על צלחת מרופדת במגבת נייר והסר 3/4 משומן הבייקון מהתבנית.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, בצל ופתיתי צ ' ילי אדומים. מבשלים עד שהבצל שקוף, מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים עגבניות.
קולים במשך 5 דקות ואז נטפלים ביין.
מסננים פסטה ומוסיפים לתבנית תערובת העגבניות.
מוסיפים בזיליקום ובייקון. זורקים עם פרמזן, ומוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.