אם יש לכם קיצור, סוכר, בננה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חטיפי בננה, חטיפי בננה, ו חטיפי בננה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד חלקה. מערבבים פנימה את החלב ו -1 כפית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
וניל
קרם
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב את הקמח, הסודה לשתייה ו -1 / 2 כפית המלח; מערבבים לתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
4
מערבבים 1 בננה, 1 כפית מיץ לימון ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
אגוזי מלך
בננה
5
מורחים באופן שווה לתוך המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים 25 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
תנו לסורגים להתקרר בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
8
להכנת הציפוי: בקערה בינונית מערבבים יחד את החמאה המומסת, 1 כפית וניל, סוכר קונדיטורים, 1/2 בננה, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית מיץ לימון בעזרת מערבל חשמלי. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.