פסטה ברוטב אנשובי-אגוז
פסטה עם אנשובי-רוטב אגוז היא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה כמו לקישוט, שיני שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה ברוטב אנשובי-אגוז, רוטב האנשובי והאגוז של סקיי Gyngell, ו אנשובי-רוטב פסטה זית.
הוראות
לבשל את הפסטה שלך על פי הוראות החבילה. לאחר בישול, לנקז את הפסטה (מילואים 1/2 כוס המים לשימוש מאוחר יותר) ולהניח אותו בצד. שמור את זה חם במידת האפשר, או לפחות בטמפרטורת החדר.השתמש במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השמן ומאפשרים לו להתחמם.
מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו במשך כחמש דקות או עד שהם מתחילים להתרכך.
תוסיף פלפל, אנשובי ושום. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב זה לעתים קרובות פירוק אנשובי לחתיכות קטנות.
יוצקים את המרק ומערבבים הכל יחד. לזרוק את הפלפל האדום כתוש ומבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה.
מוסיפים את הפסטה לתערובת, יחד עם המים השמורים).
מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם. אם אתה מוסיף פטרוזיליה, מפזרים אותו על התערובת עכשיו.לזרוק את הפסטה כדי לצפות אותו היטב ומגישים.