פסטה ברוטב יין פרובנס
פסטה עם רוטב יין פרובנס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 776 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, זיתים נרפא שמן, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם רוטב ירקות פרובנס קלוי, רוטב פסטה עם יין אדום, ו פסטה עוף במחבת אחת עם רוטב יין שרדונה.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל, מתבלים קלות במלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, יין, ציפורן ועלה דפנה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב הוא עבה מעט מאוד שאריות נוזל, על 1 שעה. זרוק את עלה המפרץ ואת ציפורן (אם אתה יכול למצוא אותו). להעביר את הרוטב דרך טחנת מזון או מחית אותו במעבד מזון ולהעביר לסיר נקי.
מחממים את שאר 1/4 כוס שמן זית בסיר קטן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיף את הזיתים ואת צלפים ומבשלים עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את התערובת לרוטב העגבניות יחד עם עשבי תיבול קצוצים. מתבלים עם פלפל.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מוסיפים את הרוטב, זורקים למעיל ומגישים מיד.