פסטה ברוטב פטריות וקישואים
פסטה עם פטריות ורוטב קישואים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו חצי שמנת, קישואים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), שרימפס ופסטה זוקיני פטריות, ו נקניק, פטריות ופסטה זוקיני.
הוראות
בערך לקצוץ קישואים ובצל לעבד פטריות, קישואים ובצל במעבד מזון עד קצוץ דק.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים שום וירקות קצוצים. להפחית חום, לכסות ומבשלים 20 דקות, עד רך ועסיסי.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מערבבים קמח לירקות. מערבבים שמנת או חלב ומתבלים לפי הטעם.
בואו להתבשל 10 דקות יותר, ואז לזרוק עם פסטה מבושלת.