קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה דה סרדין

פסטה דה סרדין
אם יש לכם שום, פסטה פטוצ'יני, סרדינים ברוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו Penne Con La Sardine (Pastan אפוי וסרדינים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פסטה ומבשלים כ-8 דקות, או עד שכמעט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים כמה דקות עד רך, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני. מערבבים בסרדינים עם הרוטב שלהם. כאשר הסרדינים מתחממים דרך, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד הפסטה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
כאשר הפסטה כמעט מוכנה, לנקז, ולהוסיף אותו לרוטב הסרדינים. מערבבים, מכסים, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
בואו לעמוד במשך כמה דקות כדי לספוג את הטעמים של הרוטב. לסחוט מיץ מהלימון על הפסטה. מחלקים על צלחות הגשה, העליון עם פתיתי פלפל אדומים גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק