פסטה דה סרדין
אם יש לכם שום, פסטה פטוצ'יני, סרדינים ברוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פסטה ברוטב סרדין (פסטה קון סרדין סיציליאנו), {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים, ו Penne Con La Sardine (Pastan אפוי וסרדינים) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים כ-8 דקות, או עד שכמעט מכרז.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כמה דקות עד רך, ואז מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני. מערבבים בסרדינים עם הרוטב שלהם. כאשר הסרדינים מתחממים דרך, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד הפסטה מוכנה.
כאשר הפסטה כמעט מוכנה, לנקז, ולהוסיף אותו לרוטב הסרדינים. מערבבים, מכסים, ולכבות את החום.
בואו לעמוד במשך כמה דקות כדי לספוג את הטעמים של הרוטב. לסחוט מיץ מהלימון על הפסטה. מחלקים על צלחות הגשה, העליון עם פתיתי פלפל אדומים גבינת פרמזן מגוררת.