פסטה ופגיולי עם פלפלים אדומים קלויים וכריך שוויצרי
אם יש לך חומץ בלסמי, בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו Chard שוויצרי וריקוטה ממולאים פלפלים קלויים, Chard שוויצרי w / פלפלים Garbanzos, ו צ'ארד שוויצרי אפוי עם פלפלים ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים את chard השוויצרי ומבשלים עד נבול.
מוסיפים את השעועית, המניה, הפלפלים האדומים ו -3 כפות של הפטרוזיליה ומביאים את המרק לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים את המרק עד שהירקות רכים, כ -15 דקות.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות שבורות ומבשלים עד אל דנטה.
באמצעות כף מחוררת, להעביר חצי הירקות לבלנדר יחד עם קצת מרק; מחית עד חלקה. תחזיר את המחית למרק.
מוסיפים את האטריות ואת חומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות. מערבבים את הנותרים 1 כף פטרוזיליה, מצקת את המרק לתוך קערות ומגישים מיד, עובר את גבינת פרמזן ליד השולחן.