פסטה טוניסיאנו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה Tunisiano. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, רוטב עגבניות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי | פסטת פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים, ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה. זה צריך להיות טעם של מי ים! לבשל את הפסטה עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את שמן הזית ושום. זיעה במחבת במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את האריסה ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות.
הסר את הפסטה מהסיר והוסף למחבת הטחון.
מוסיפים את המוצרלה, פרמזן ובזיליקום וזורקים היטב. טעם לתיבול ומגישים.