פסטה טרייה ללא גלוטן
פסטה טרייה נטולת גלוטן עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לכם קמח תירס, קמח קינואה, מסטיק גואר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה טרייה ללא גלוטן, פסטה טרייה ללא גלוטן, ו מאפינס קינואה חלבון עם משמש טרי, אגוז ותאריכים (ללא גלוטן, חלב חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את קמח התירס, קמח קינואה ועמילן תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מוסיף את מסטיק xanthan, מסטיק גואר, ומלח ומערבבים. לנפות את התערובת כולה לתוך הקערה של מערבל לעמוד.
שים את הביצים וחלמונים לתוך קערה של מרכיבים יבשים. הפעל את מערבל הדוכן במהירות בינונית עם מצורף משוט עד שהבצק מרגיש נוצר באופן מלא, כ -3 דקות. הבצק הסופי צריך להרגיש מוצק אך עדיין גמיש, קצת כמו בצק.
אם אתה משתמש במכונת פסטה, לחתוך את הכדור של הבצק לרבעים ולגלגל כל פיסת בצק בעובי של 1/2 אינץ'. אנחנו אוהבים לגלגל כל חתיכה בין 2 חתיכות של נייר קלף. קמח קל שני הצדדים של הבצק עם קצת יותר עמילן תפוחי אדמה. מעבירים את הבצק דרך המכונה, מגדילים את ההגדרה בכל פעם, עד שהבצק דק כנייר וארוך. אם גיליון הפסטה מתחיל להישבר, הוא דק מספיק.
אם אתה עושה את הבצק ביד, אנו מציעים לך לחתוך את הכדור של בצק ל 8 חתיכות, ולאחר מכן לחתוך כל אחד חתיכות אלה לשניים, ולכן הם בערך בגודל של כדורי גולף.
מרדדים כל פיסת בצק רזה ככל שאתה יכול.
עבור פטוצ 'יני, השתמש בהגדרת פטוצ' יני על מכונת הפסטה. אם אתה חותך את הבצק ביד, אתה רוצה סרטים של פסטה, על 1/4 אינץ ' רחב. לספגטי, השתמשו בהגדרת הספגטי על מכונת הפסטה. אם אתה חותך את הבצק ביד, אתה רוצה מחרוזות דקות של פסטה.
עבור רביולי, לחתוך את הפסטה מגולגל לחתיכות 2 אינץ ' מרובע. לגבש את המילוי באמצע ריבוע של פסטה.
מברשת את הקצוות של הפסטה עם ביצה לשטוף.
מניחים עוד כיכר פסטה על גבי ולחץ למטה, crimping את הקצוות. (לאחר חותך רביולי על יד עוזר עם תהליך זה.)
ללזניה, להשאיר את הפסטה בסדינים ארוכים.
כדי לבשל את הפסטה, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
שים את צורת הפסטה על פי בחירתך לתוך המים הרותחים. כאשר הפסטה עולה אל פני השטח, לקחת חתיכה קטנה לטעום אותו. אתה אמור להיות מסוגל לנגוס בו בלי זה מתפרק. (עם פסטה ללא גלוטן, זה קו דק. רגע אחד זה אל דנטה, וברגע הבא זה כדור דייסה אחד גדול, אז שימו לב לסיר.) זמני הבישול ישתנו עבור הצורות השונות. פטוצ ' יני בדרך כלל לוקח 4 עד 5 דקות, ספגטי 3 עד 4 דקות. רביולי לוקח קצת יותר זמן, בערך 5 עד 6 דקות. זמני הבישול יהיו שונים בכל מטבח, תלוי כמה דק היית מסוגל לגלגל את הבצק.
יש לך קצת מרחב תמרון עם קמחים שונים כאן. קמח טפיוקה פועל כתחליף לעמילן תפוחי האדמה, כמו גם עמילן תירס. אתה יכול לנסות סורגום או אורז חום אם אתה לא יכול לאכול תירס. עם זאת, הקפד להחליף לפי משקל במקום נפח.הצעות: אתה יכול בקלות להכפיל או אפילו לשלש את המתכון הזה עבור פסטה יותר. לעבוד עם הפסטה בקבוצות אם אתה עושה.
מנערה נטולת גלוטן והשף: סיפור אהבה עם 100 מתכונים מפתים מאת שונה ג ' יימס אהרן ודניאל אהרן. זכויות יוצרים © 2010 by Shauna James Ahern And Daniel Ahern; photography © 2010 Lara Ferroni. Published by John Wiley & Sons, Inc.