קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פסטה טרייה ללא גלוטן

פסטה טרייה ללא גלוטן
פסטה טרייה נטולת גלוטן עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . אם יש לכם קמח תירס, קמח קינואה, מסטיק גואר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה טרייה ללא גלוטן, פסטה טרייה ללא גלוטן, ו מאפינס קינואה חלבון עם משמש טרי, אגוז ותאריכים (ללא גלוטן, חלב חינם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שילוב הקמחים
2
מנפים את קמח התירס, קמח קינואה ועמילן תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח קינואהקמח קינואה
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיף את מסטיק xanthan, מסטיק גואר, ומלח ומערבבים. לנפות את התערובת כולה לתוך הקערה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יצירת בצק הפסטה
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
5
שים את הביצים וחלמונים לתוך קערה של מרכיבים יבשים. הפעל את מערבל הדוכן במהירות בינונית עם מצורף משוט עד שהבצק מרגיש נוצר באופן מלא, כ -3 דקות. הבצק הסופי צריך להרגיש מוצק אך עדיין גמיש, קצת כמו בצק.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הכנת הפסטה
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
אם אתה משתמש במכונת פסטה, לחתוך את הכדור של הבצק לרבעים ולגלגל כל פיסת בצק בעובי של 1/2 אינץ'. אנחנו אוהבים לגלגל כל חתיכה בין 2 חתיכות של נייר קלף. קמח קל שני הצדדים של הבצק עם קצת יותר עמילן תפוחי אדמה. מעבירים את הבצק דרך המכונה, מגדילים את ההגדרה בכל פעם, עד שהבצק דק כנייר וארוך. אם גיליון הפסטה מתחיל להישבר, הוא דק מספיק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
אם אתה עושה את הבצק ביד, אנו מציעים לך לחתוך את הכדור של בצק ל 8 חתיכות, ולאחר מכן לחתוך כל אחד חתיכות אלה לשניים, ולכן הם בערך בגודל של כדורי גולף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מרדדים כל פיסת בצק רזה ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
עבור פטוצ 'יני, השתמש בהגדרת פטוצ' יני על מכונת הפסטה. אם אתה חותך את הבצק ביד, אתה רוצה סרטים של פסטה, על 1/4 אינץ ' רחב. לספגטי, השתמשו בהגדרת הספגטי על מכונת הפסטה. אם אתה חותך את הבצק ביד, אתה רוצה מחרוזות דקות של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
ספגטיספגטי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
11
עבור רביולי, לחתוך את הפסטה מגולגל לחתיכות 2 אינץ ' מרובע. לגבש את המילוי באמצע ריבוע של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מברשת את הקצוות של הפסטה עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
13
מניחים עוד כיכר פסטה על גבי ולחץ למטה, crimping את הקצוות. (לאחר חותך רביולי על יד עוזר עם תהליך זה.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
ללזניה, להשאיר את הפסטה בסדינים ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
15
כדי לבשל את הפסטה, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
שים את צורת הפסטה על פי בחירתך לתוך המים הרותחים. כאשר הפסטה עולה אל פני השטח, לקחת חתיכה קטנה לטעום אותו. אתה אמור להיות מסוגל לנגוס בו בלי זה מתפרק. (עם פסטה ללא גלוטן, זה קו דק. רגע אחד זה אל דנטה, וברגע הבא זה כדור דייסה אחד גדול, אז שימו לב לסיר.) זמני הבישול ישתנו עבור הצורות השונות. פטוצ ' יני בדרך כלל לוקח 4 עד 5 דקות, ספגטי 3 עד 4 דקות. רביולי לוקח קצת יותר זמן, בערך 5 עד 6 דקות. זמני הבישול יהיו שונים בכל מטבח, תלוי כמה דק היית מסוגל לגלגל את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
ספגטיספגטי
רביולירביולי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
17
תן לטעם שלך להיות השופט.
1
יש לך קצת מרחב תמרון עם קמחים שונים כאן. קמח טפיוקה פועל כתחליף לעמילן תפוחי האדמה, כמו גם עמילן תירס. אתה יכול לנסות סורגום או אורז חום אם אתה לא יכול לאכול תירס. עם זאת, הקפד להחליף לפי משקל במקום נפח.הצעות: אתה יכול בקלות להכפיל או אפילו לשלש את המתכון הזה עבור פסטה יותר. לעבוד עם הפסטה בקבוצות אם אתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
סורגוםסורגום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2
מנערה נטולת גלוטן והשף: סיפור אהבה עם 100 מתכונים מפתים מאת שונה ג ' יימס אהרן ודניאל אהרן. זכויות יוצרים © 2010 by Shauna James Ahern And Daniel Ahern; photography © 2010 Lara Ferroni. Published by John Wiley & Sons, Inc.