פסטה יוונית עם עגבניות ושעועית לבנה
פסטה יוונית עם עגבניות ושעועית לבנה היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 465 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו שעועית קנליני, פסטה פנה, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 91%. ציון זה הוא סופר. נסו פסטה עם שעועית לבנה, עגבניות ונקניק, שעועית ירוקה בסגנון יווני עם עגבניות וגבינת פטה, ו שעועית לבנה עם עגבניות קלויות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
בינתיים, שלבו עגבניות ושעועית במחבת טפלון גדולה. מביאים לרתיחה על אש בינונית גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תרד לרוטב; מבשלים 2 דקות או עד שהתרד נבול תוך ערבוב מתמיד.
מגישים רוטב על פסטה, ומפזרים פטה.
יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero
יוונית עובדת ממש טוב עם אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומושופילרו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. אתה יכול לנסות את אחוזת ארגירוס אסירטיקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
![אחוזת ארגירוס אסירטיקו]()
אחוזת ארגירוס אסירטיקו
צבע צהוב צלול, בטעם מובהק עם גווני הדרים. החומציות הגבוהה יחסית של אסירטיקו מעניקה לו רעננות פריכה, בעוד שהביצועים הנמוכים ביותר של הכרם מציעים גוף, מבנה וחומר.