פסטה מאכלי ים מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטאן פירות ים שמנת. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו בצלים ירוקים, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו פסטה פירות ים שמנת Pomodoro, פסטת פירות הים המתובלת של באבא, ו סלט הפסטה פירות ים קרים האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 5 עד 6 ליטר, קוק לינגוויני לפי הוראות האריזה.
מסננים היטב; לחזור לתנור הולנדי לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, בבלנדר, מרק צדפות מקום, חלב, גבינת פרמזן 1/2 כוס ושום; תערובת על מהירות בינונית עד התערובת חלקה. תניח בצד.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick או ווק, שמן חום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שרימפס, פטריות ובצל; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס להפוך ורוד.
מערבבים פתיתי פלפל ותערובת מרק; לבשל עד מחומם היטב. מוסיפים פטרוזיליה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים מעל לינגוויני מבושל בתנור הולנדי; לזרוק בעדינות למעיל. מנות אישיות העליון עם גבינת פרמזן.