קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

פסטה ממולאת, סגנון סורנטין: Cannelloni alla Sorrentina

פסטה ממולאת, סגנון סורנטין: Cannelloni alla Sorrentina
פסטה ממולאת, סגנון סורנטין: Cannelloni alla Sorrentina עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1642 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, רסק עגבניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו ניוקי אלה סורנטינה., Cannelloni אל Forno (צינורות פסטה אפויים, סגנון Casalinga), ו פסטה con la zuccan alla napoletana (פסטה עם סקווש חורף, נאפולי בסגנון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 6 ליטר, מחממים את השמן עד לעישון ומוסיפים את הבצל. מבשלים 9 עד 11 דקות, עד חום רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את חזיר הקרקע, את הנקניק, ואת pancetta ומבשלים עד מעבר לאפור, כאשר הבשר מתחיל חום בשומן שלו, על 30 דקות מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
פנצ ' טהפנצ ' טה
נקניקנקניק
בשרבשר
3
מוסיפים את אגוז המוסקט ואת רסק העגבניות ומבשלים עד אדום חום עמוק, כ -20 דקות, ואז מוסיפים את היין האדום ואת העגבניות המשומרות ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל, וקריר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין אדוםיין אדום
מוסקטמוסקט
4
הסר את השומן שצף למעלה ולהשליך. ראגו זה עשוי להיות בקירור עד 5 ימים קפוא עד 6 חודשים.
5
מחלקים את בצק הפסטה ל-2 מנות שוות ומגלגלים כל אחת להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
פסטהפסטה
גלולגלול
6
חותכים כל גיליונות מגולגלים לריבועים 5 אינץ'.
7
הביאו 6 ליטרים של מים לרתיחה והכינו אמבט קרח עם 3 כוסות קרח ו-4 כוסות מים בקערה ליד התנור. מבשלים את ריבועי הפסטה עד רק אל דנטה, כ 2 דקות, ולהסיר לאמבט הקרח כדי לרענן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה
8
הסר כל ריבוע בנפרד, לנקז ולהגדיר על מגבות מטבח.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מערבבים 3 כוסות של ראגו עם ריקוטה ומוסיפים 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
באזיל!באזיל!
11
להניח את ריבועי פסטה החוצה, למקם 3 כפות של תערובת ראגו לתוך כל אחד, ולהפשיל כמו סיגר. חמאה 10 על 14 אינץ תבנית עוגת זכוכית ולהניח את cannelloni אחד ליד השני ב 2 שורות.
מרכיבים שתצטרך
CannelloniCannelloni
חמאהחמאה
פסטהפסטה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
12
מפזרים נותר פרמזן-רג ' יאנו, נקודה עם חמאה ומניחים בתנור לאפות במשך 18 עד 20 דקות, עד חום זהוב בהיר על גבי. אפשר לנוח 10 דקות ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בסיסבסיס
15
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח, לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
16
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול