קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס וצדפות

פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס וצדפות
פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 733 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, מיץ מ 1 עד 2 לימונים, פסטה דיו דיונון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס, Nduja, ועגבניה, פסטה מסקרה דיונון, ו דיונון דיו פסטה טרייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים את השמן במחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את השרימפס וsauté עד אטום, על 1 דקה כל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
הסר לצלחת. מחממים שמן ומבשלים את הצדפות עד שגם הן אטומות ומשחמות קלות, 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את הצדפות לצלחת עם שרימפס ולהוסיף את השום למחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, פלפל שחור, מלח, יין, עגבניות ופטרוזיליה ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את מיץ הלימון והחמאה ומחזירים את פירות הים למחבת, מערבבים היטב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים קלות עד שזה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
לנקז היטב, לחזור לסיר יחד עם פירות ים. לזרוק היטב, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט