פסטה עגבניות וכרובית של נבלות המקרר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 515 קלוריות. אם יש לך מרווה, שמן זית, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. מתכונים דומים: מאייר ספגטי ריקוטה לימון עם ארוגולה (המכונה פסטה למקרר), פסטה עם כרובית ורוטב עגבניות פיקנטי, ו כרובית ופסטה קלויים במחבת עם רוטב שמנת עגבניות.
הוראות
1
שים פרוסת סלרי במחבת עמוקה עם כיסוי; מוסיפים שמן זית.
מערבבים כרובית, עגבניות, מרווה, מלח ופלפל לתערובת בצל; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד לבעבע, כ -5 דקות. מכסים את המחבת במכסה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שסכין מחליקה בקלות לכרובית, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחד
5
מוסיפים מרק עוף אם רוטב עגבניות וכרובית מתחיל להישרף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
זיתים בשלים שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
6
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים לינגוויני ברתיחה עד שהם רכים אך יציבים לנגיסה, כ -11 דקות; מסננים ומעבירים לקערת הגשה.