אם יש לכם עוף, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פסטה-עוף - ברוקולי אופים, עוף ברוקולי פסטה לאפות, ו עוף ופסטה ברוקולי אופים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים 1/2 כוס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל ו 2 החומרים הבאים, ומטגנים 5 עד 6 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
להקציף במרק, חצי וחצי, ויין לבן. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או עד מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר מהחום; להוסיף 1 כוס גבינה ו 2 מרכיבים הבאים, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים בטורטליני והבא 2 מרכיבים. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.