פסטן עוף צמחוני גביני אפוי הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 747 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם פלפלים, קרם פרש, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מחבת פסטה ירקות עוף גבינה, אורזו צמחוני חורף אפוי גבינה, ו סטייק שום צ'ילי עם סלט פסטה קיסר צמחוני גביני (צלייה בקיץ) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
במחבת גדולה על אש בינונית מחממים שמן ומקפיצים עוף במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פלפלים ירוקים, אדומים וצהובים, וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. מערבבים פנימה רוטב סויה, יין ומיץ לימון. מכסים את המחבת, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
מיץ לימון
רוטב סויה
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מחממים תנור ל 370 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם הקרם פרש. מתבלים בפפריקה, אורגנו, כוסברה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.