פסטה עוף קייג'ון
אף פעם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו את Cajun Chicken Pastan. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 42 גרם חלבון , 82 גרם שומן ובסך הכל 1114 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . 1470 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הקריאולית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו פלפל, פטריות, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 96% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף קייג'ון , פסטה לובסטר קייג'ון ועוף קייג'ון מושחר .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה לינגוויני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לְנַקֵז.
בינתיים, מניחים עוף ותבלין קייג'ון בקערה, ומערבבים לציפוי.
במחבת גדולה על אש בינונית, מקפיצים את העוף בחמאה עד שהוא כבר לא ורוד והמיצים מתבהרים, כ-5 עד 7 דקות.
מוסיפים פלפלים ירוקים ואדומים, פטריות פרוסות ובצל ירוק; לבשל 2 עד 3 דקות. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה שמנת כבדה. מתבלים את הרוטב בבזיליקום, פלפל לימון, מלח, אבקת שום ופלפל שחור גרוס ומחממים אותו.
בקערה גדולה, לזרוק לינגוויני עם רוטב.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.