פסטה עם אספרגוס
פסטה עם אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 338 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פסטה שיער מלאך, פטריות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, וזה אדיר. מתכונים דומים: פסטה אפויה עם אספרגוס (Pastan al Forno con Asparagi), פסטה עם אספרגוס, ו פסטה עם אספרגוס.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה.
אספרגוס לטחון במחבת על חום בינוני במשך כ 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ופרוסות פטריות; מבשלים 3 דקות יותר.
מסננים פסטה, ומעבירים לצלחת הגשה. בעדינות לזרוק פסטה עם תערובת אספרגוס; מפזרים פרמזן ופלפל אדום מרוסק.