פסטה עם אפונה הצמד, שום, גרידת לימון, ופלפל שחור (טבעוני)
פסטה עם אפונה הצמד, שום, גרידת לימון, ופלפל שחור (טבעוני) הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שום, פסטה ridged כגון cavatappi, גרידת לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עמילן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר דובדבן ומשמש כקינוח. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 408 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון, לימון שום פאן קלוי ירכיים עוף עם תרד אפונה הצמד, ו אפונה הצמד סוכר ואפונה מתוקה עם ויניגרט שום צ'ילה חם (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים אפונה הצמד ומבשלים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות. מסננים ולהפעיל תחת מים קרים עד צונן.
מסננים ומעבירים לקערה קטנה. לזרוק עם עמילן תירס ולהניח בצד.
מניחים פסטה עכשיו-סיר ריק לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. מתבלים לפי הטעם במלח.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. המשך לבשל עד פסטה הוא בקושי אל דנטה (בצע את הוראות החבילה לתזמון).
מסננים פסטה, הזמנה 1/2 כוס של נוזל בישול.
הוסף נוזל בישול קערה עם אפונה הצמד, ערבוב כדי להבטיח עמילן תירס הוא מומס.
סיר ריק ולמחוק עם מגבות נייר לייבוש.
מוסיפים שמן ושום. מבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד השום מתחיל לקחת על רמזים של צבע סביב הקצוות, על 2 דקות.
מוסיפים פתיתי פלפל וכמה טחינות טובות של פלפל שחור ואחריו אפונה הצמד. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים פסטה סחוטה, מיץ לימון ועלים פטרוזיליה. לזרוק לשלב, להמשיך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מצטמצם עקביות הרצוי (בערך 1 דקה), העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל אם תרצה, ומגישים, ציפוי כל מנה עם גרידת לימון.