קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

פסטה עם ארטישוק ו רוגט

פסטה עם ארטישוק ו רוגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם ארטישוק ו Rouget. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פטוצ'יני, לימונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Le Rouget, נקניק ושרימפס ברוטב לימון, ו פסטה עם ארטישוק.

הוראות

1
לסחוט את הלימונים לתוך קערה גדולה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1/2 אינץ ' של גזע. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העלים בחלק העליון של הלב. לקלף את הבסיס ואת הגבעול. באמצעות כפית קטנה או כדור מלון, לגרוף את לחנוק פרוותי.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מלוןמלון
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הארטישוק למים וחוזרים עם הארטישוקים הנותרים. חותכים דק את לבבות הארטישוק ומחזירים אותם למים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס ועוד 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
מוסיפים את הארטישוקים למחבת ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים בקושי רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את העגבניות וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, מנפצים את העגבניות, עד שהארטישוק רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול למחבת ומבשלים, משליכים, עד הנוזל נספג כמעט, על 2 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד פריך מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
להעביר את הפסטה למגש גדול ולסדר את הדגים על גבי, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים מייד.