פסטה עם ירקות טריים וכוסברה
פסטה עם ירקות טריים וכוסברה פסטו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך בצל, מלח, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, פסטה וירקות ברוטב כוסברה, ו פסטה כוסברה פטרוזיליה / פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מניחים את כל החומרים פסטו למעט יוגורט. כיסוי; תהליך על מהירות בינונית על 1 דקה, גירוד הצדדים, עד קצוץ דק. מערבבים ביוגורט. תניח בצד.
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות. חזור לסיר; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 2 דקות. מערבבים בעוף, עגבניות, מלח ופסטו; מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד שהתערובת חמה.
מערבבים תערובת קישואים ועוף לתוך פסטה עד מצופה באופן שווה.