בשר בקר איטי מתבשל ותבשיל תפוחי אדמה מוקרם
בשר בקר איטי מתבשל ותבשיל תפוחי אדמה מוקרם נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך קרם מרוכז של מרק פטריות, שעועית, תפוחי אדמה חומים חשיש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר איטי מתבשל ותבשיל תפוחי אדמה מוקרם, מטבל קרמי עם כיריים איטיים, ו Slow Cooker שמנת בקר Stroganoff (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים במרק, חלב, פלפל וחצי מהבצל.
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
שכבה של תפוחי אדמה ושעועית ירוקה בתנור. למעלה עם תערובת בשר; להפיץ באופן שווה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות. למעלה עם בצל שנותר לפני ההגשה.