פסטה עם כמעט כל עשב בגינה הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שום, אורקייט, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ירקות גן עשבי תיבול, ו מטבל צמחי גן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, מניחים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום והפלפל האדום וחמים על אש נמוכה עד שהשום רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את כל עשבי התיבול, הצלפים והמלח לפי הטעם ומערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
5
תן עשבי תיבול חם על אש נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, שבו הרוטב צריך להיות ארומטי למדי.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את הפסטה, את החום, לזרוק עם הרוטב, הוספת שמן זית יותר לפי הצורך.