קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פסטה עם כרובית קלויה ופרושוטו

פסטה עם כרובית קלויה ופרושוטו
מתכון פסטה עם כרובית קלויה פרושוטו יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 286 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לכי לחנות וקחי מרווה, או פסטה, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית קלויה וכרוב ניצנים עם פרושוטו, ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן, ו פלפל קלוי, קלמטה ופסטה פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרובית צלויה ועגבניות: מחממים תנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הניחו כרובית ועגבניות במחבת צלייה, מעיל עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי עד רק מעט השחמה ובישל דרך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כפית מלח לכל ליטר מים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים תערובת פרושוטו לכרובית, חוזרים לתנור: בעוד מים הוא חימום, שום דופק, מרווה, ו prosciutto יחד במעבד מזון עד קצוץ גס. לאחר הכרובית שחמה קלות, להסיר מהתנור, לזרוק כרובית עם תערובת שום פרושוטו, ולחזור לתנור לבשל במשך 5-7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרושוטופרושוטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מרתיחים פסטה חשופה (רתיחה מתגלגלת) במשך 9-10 דקות עד המשרד, אבל נעשה (אל דנטה). שמור כוס אחת של נוזל פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מסננים מים מחשיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים כרובית, עגבניות, ארוגולה (או תרד) ופרמזן לפסטה. מערבבים במספיק מי בישול כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות