פסטה עם כרובית קלויה ופרושוטו
מתכון פסטה עם כרובית קלויה פרושוטו יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 286 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. לכי לחנות וקחי מרווה, או פסטה, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית קלויה וכרוב ניצנים עם פרושוטו, ספגטי זוקיני, פרושוטו פריך וכרובית קלויה ברוטב לימון ופרמזן, ו פלפל קלוי, קלמטה ופסטה פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
כרובית צלויה ועגבניות: מחממים תנור ל 218°.
הניחו כרובית ועגבניות במחבת צלייה, מעיל עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צלוי עד רק מעט השחמה ובישל דרך, כ -15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כפית מלח לכל ליטר מים).
מוסיפים תערובת פרושוטו לכרובית, חוזרים לתנור: בעוד מים הוא חימום, שום דופק, מרווה, ו prosciutto יחד במעבד מזון עד קצוץ גס. לאחר הכרובית שחמה קלות, להסיר מהתנור, לזרוק כרובית עם תערובת שום פרושוטו, ולחזור לתנור לבשל במשך 5-7 דקות יותר.
מרתיחים פסטה חשופה (רתיחה מתגלגלת) במשך 9-10 דקות עד המשרד, אבל נעשה (אל דנטה). שמור כוס אחת של נוזל פסטה.
מוסיפים כרובית, עגבניות, ארוגולה (או תרד) ופרמזן לפסטה. מערבבים במספיק מי בישול כדי להרטיב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.