פסטה עם סלמי ואפונה
פסטה עם סלמי ואפונה דורשת בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 577 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם אפונה, מלח, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט פסטה עם סלמי, גזר, אפונה ופלפלים אדומים קלויים, סלט פסטה קון סלמי, ו פסטה עם סלמי וריקוטה.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מניחים פסטה בסיר, ומבשלים 6 דקות.
מערבבים אפונה. ממשיכים לבשל 4 עד 6 דקות, עד שהפסטה היא אל דנטה.
מחממים את השמן והחמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצל ירוק ושום. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין. מבשלים ומערבבים עד שהבצל הירוק רך.
מערבבים פנימה סלמי וממשיכים לבשל עד לחימום.
מעבירים לסיר עם הפסטה המבושלת.
מוסיפים גבינת פרמזן, וזורקים בעדינות.