פסטה עם עגבניות שרי וריקוטה הרבד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם עגבניות שרי וricottan Herbed. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך חומץ בלסמי, גבינת ריקוטה, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם גבינת עיזים ועגבניות שרי, עגבניות צלויות איטי עם קישואים & הרבד ריקוטה, ו פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה).
הוראות
מניחים סיר גדול של מים מלוחים על להרתיח.
בסיר קטן, מחממים את 1/4 כוס שמן זית עד לעישון קל מעל חום בינוני, ואז טיפה בשום ופלפל צ ' ילי אם משתמשים. מבשלים עד ריחני, על 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, וממשיכים לבשל, מערבבים לעתים קרובות, רק עד שהעגבניות מתחילות להתרכך, כ -4 דקות.
הסר מהחום, מערבבים ב 4 כפות של בזיליקום קצוץ ואת חומץ בלסמי, ולאחר מכן להפריש.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, כף הנותרים של שמן זית, 2 כפות בזיליקום קצוץ, ואת גבינת פקורינו. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
לבשל את הפסטה בעקבות כיוון היצרן עד שזה אל דנטה.
מסננים, שומרים 1/2 כוס מי פסטה ומחזירים את הפסטה לסיר יחד עם תערובת העגבניות. לזרוק לערבב היטב, הוספת מי פסטה לפי הצורך כדי להתאים את העקביות, ולאחר מכן לשרת את הפסטה בקערות בודדות עם כפית גדולה של גבינת ריקוטה herbed על כל אחד.