פסטה עם פטריות ונקניקיות
פסטה ברוטב פטריות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא נקניק חזיר בתפזורת, רוטב ספגטי, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עטיפות אגרול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידות סורבה עם צ'יפס חמאה מתובל כקינוח. וזה די טוב. נסו פסטה קלה באמצע השבוע : פסטה עם רוטב נקניקיות ופטריות, פוט אחד פוט נקניק ופסטה פטריות, ו פסטה עם נקניק ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400º f. גריז מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ'. מבשלים נקניק ובצל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי, מבשלים עד חם.
תערובת נקניק כפית על חצי מכל עטיפת אגרול ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. למעלה עם פטריות, 1/2 כוס גבינת מוצרלה וגבינת גורגונזולה. להרטיב את הקצוות של עטיפות קלות עם מים. מקפלים מעל מילוי; הקש קצוות לאטום.
מפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
אופים חשוף 15 עד 20 דקות או עד calzones חם גבינה מתחיל חום.
מגישים עם רוטב ספגטי נוסף הרצוי.