קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פסטה עם קילבסה וכרוב כבוש

פסטה עם קילבסה וכרוב כבוש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פסטה עם Kielbasan וכרוב כבוש יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 540 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו יין, פטרוזיליה, נקניק מעושן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: כרוב כבוש וקילבסה (סיר חרס), נקניק מעושן בגריל עם כרוב כבוש ובצל., ו ביאלה קילבסה עם פירוגי וכרוב כבוש.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים בצל ופלפל פעמון בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. מערבבים שום kielbasa, ומבשלים עד kielbasa מתחיל חום, על 8 דקות. מערבבים כרוב כבוש, חרדל, קאיין; לבשל על 4 דקות יותר. מערבבים יין ופטרוזיליה, וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נקניקייהנקניקייה
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לזרוק זיטי עם קילבסה וכרוב כבוש, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייהנקניקייה
זיטיזיטי