פסטה עם ריקוטה ואדממה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם ריקוטן ו Edamame. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את אדאמה, ריקוטה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה בגריל עם ריקוטן ואדממה, פסטה קון לה ריקוטה (פסטה עם גבינת ריקוטה), ו סלמון סלט פסטה Edamame.
הוראות
מערבבים יחד ריקוטה, פרמזן ומלח בקערה גדולה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה עד רק אל דנטה, 11 עד 12 דקות (או כמו תווית החבילה מפנה).
הוסף edamame לסיר למשך דקה אחת אחרונה של זמן בישול פסטה. שמור 1 כוס בישול מים לנקז פסטה edamame.
מוסיפים פסטה לקערה עם תערובת גבינה יחד עם 1/2 כוס בישול מים ומערבבים. אם התערובת יבשה מדי, להוסיף יותר מים, 1 כף. בכל פעם, עד שמנת. מערבבים מנטה, מתבלים עם מלח ופלפל ומגישים מיד.