קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פסטה עם שמן זית, שום ופלפל אדום כתוש

פסטה עם שמן זית, שום ופלפל אדום כתוש
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה עלה, שמן זית, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במי הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קישואים עם שום ופלפל אדום מרוסק מיובש, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות, לוודא שזה לא חום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את מי הפסטה, פלפל אדום, מלח ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה. לזרוק עם הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מיםמים
פלפל אדוםפלפל אדום
פטרוזיליהפטרוזיליה
מלחמלח