פסטה עם שמן זית, שום ופלפל אדום כתוש
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה עלה, שמן זית, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במי הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: קישואים עם שום ופלפל אדום מרוסק מיובש, בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות, לוודא שזה לא חום.
מוסיפים את מי הפסטה, פלפל אדום, מלח ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה. לזרוק עם הפסטה המבושלת.