פסטה ערמונית דורשת בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו מחית ערמונים, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו פסטה איטלקית עם נקניק וערמונים, פסטו ערמונים קלויים ועשבים עם פטריות, ו מילוי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב קמח, קמח מחיטה מלאה, מלח, אגוז מוסקט ופלפל; לערבב. הפוך באר במרכז ולהוסיף ביצים 2 כפות שמן זית; להכות היטב. בקערה לשלב מחית ערמונים ו 1/2 כוס מים; להוסיף תערובת ביצה. לשלב קמח ותערובת ביצה. הבצק יהיה נוקשה מאוד. התאם עם יותר קמח או מים. ללוש במשך 10 דקות ולאפשר בצק לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ערמונים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
חותכים חופן בצק. עם מערוך, רול רצועות רוחב 6 אינץ', 1/16 " עבה. השתמש במכונת פסטה אם יש לך אחד. רצועות אבק עם קמח. אפשר מעט יבש על בד מוסלין.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)