פסטה פגיולי
המתכון פסטה Fagioli יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לכם פלפל קלוי, עגבניות מחוספסות, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד חם, אבל לא מעשנים.
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי, צורב את הירקות עד הגזר יש השחמה, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף את המניה, שעועית, פלפל אדום, שום, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהירקות והשעועית מתרככים, כ -20 דקות. לאחר מכן מוסיפים את החזיר, העגבניות והפטרוזיליה ומאפשרים למרק לבשל עד שהעגבניות יתרככו, עוד 10 דקות. לבסוף, להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את הפסטה, גבינה, אורגנו ובזיליקום למרק כדי לסיים במשך 20 עד 30 דקות.