פסטה פטריות שום
פסטה פטריות שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, ספגטי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו שרימפס שום & פסטה פטריות, פסטה פטריות שום שמנת, ו פסטה פטריות שום וגבינה עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל, פטריות ושום בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, 5 עד 7 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה; מוסיפים כ 1 כפית שמן זית כדי לשמור על ספגטי מלהידבק. מבשלים ספגטי במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מסננים ומעבירים ספגטי חם בחזרה לסיר.
מערבבים ביצים לתוך ספגטי, מאפשרים לחום מספגטי לבשל את הביצים. מערבבים בצל ותערובת פטריות ו 1/4 כוס גבינת פרמזן לספגטי על אש נמוכה עד ביצים מבושלות באופן מלא גבינה מותכת.
מקשטים עם גבינת פרמזן נוספת.