פסטה פירות ים עם רוטב עשבי תיבול לימון-זעפרן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה פירות ים עם רוטב עשבי תיבול לימון-זעפרן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך טריזי לימון, חוטי זעפרן, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאכלי ים מיוחדים ופסטה זעפרן, רוטב סלט זעפרן לימון, ו פירות ים בטעם לימון.
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מניחים 3 כפות בישול חם נוזלי בקערה בינונית.
מפזרים זעפרן מעל ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות.
מעבירים פסטה לקערה גדולה.
טפטוף פסטה עם 1 מיץ לימון כף שמן; לזרוק מעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד קריר, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, בצל ירוק, צלפים, טרגון טחון, שמיר טחון, סוכר, הנותרים 6 כפות מיץ לימון, הנותרים 5 כפות שמן לקערה עם נוזל זעפרן.
להקציף לשלב. רוטב זעפרן העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
להוסיף שרימפס וסלרי; לזרוק מעיל.
הוסף פסטה שמורות בישול נוזלי על ידי כף חופנים אם התערובת יבשה.
מוסיפים סרטן, זורקים בעדינות. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מגש עם ארוגולה ועלי חסה חמאה. כפית פסטה מעל ירקות.
מקשטים עם פלחי לימון וטרגון ושמיר.